€115,-

Kosten

€400,- voor
4 masterclasses

Masterclass

Masterclass volgen bij PrioCura

Arbocuratieve samenwerking op het gebied van psychiatrie draait voor een belangrijk deel uit kennisoverdracht. Wij organiseren dan ook meerdere malen per jaar geaccrediteerde masterclasses om de deskundigheid van bedrijfsartsen, arboartsen, maar ook casemanagers en arbodeskundigen te bevorderen. Kijk gerust of er een onderwerp tussen zit van uw interesse. Als u een thema heeft waar u vaak tegenaan loopt in de praktijk, laat het ons weten en wij kijken of we daar een masterclass over kunnen organiseren.

Masterclass volgen

'Dokter, ik ben zo gestrest!'

Tijdens deze Masterclass behandelen we het concept burn-out. Bestaat het wel of niet? Welke klachten horen bij dit containerbegrip en wat zijn de valkuilen. Bijvoorbeeld het missen van een depressie of andere ernstige DSM 5 aandoeningen.
Burn-out als continuüm waarbij leefstijl een belangrijke rol speelt. We gaan in op burn-out bij jongeren en de mogelijke oorzaken van kwetsbaarheid.

Programma
masterclass stress, burn-out en depressie

Kosten

Gratis

 Geïnteresseerd? Meld je aan via het formulier hiernaast.

Gratis

Meld je direct aan

Bekijk onze agenda

Arbocuratieve samenwerking op het gebied van psychiatrie draait voor een belangrijk deel uit kennisoverdracht. Wij organiseren dan ook meerdere malen per jaar geaccrediteerde masterclasses om de deskundigheid van bedrijfsartsen, arboartsen, maar ook casemanagers en arbodeskundigen te bevorderen.

Bekijk hieronder welke onderwerpen erop de agenda staan.

Expertise

Belastbaarheid, verzekeraars en rechtbanken

Zonder wachtlijsten

Altijd binnen 2 weken een eerste afspraak

Tijd & aandacht

Ruim de tijd en aandacht voor de patiënt

PrioCura bedrijfspsychiatrie

PrioCura Bedrijfspsychiatrie optimaliseert arbocuratieve samenwerking tussen bedrijfsartsen en psychiaters. Door directe toegang tot hoogwaardige psychiatrische diagnostiek en behandeling voor werknemers te bieden. Dit doen wij met de psychische expert bij uitstek: de psychiater. Deze heeft zicht op het gehele spectrum van psychische aandoeningen en dus in staat de beste inschatting van de situatie te geven. Ook waar het gaat om psychische screening, psychiatrische rapportages en expertises.