Diensten

Onze onderzoeken worden verricht door medisch specialisten, door een psychiater of een verzekeringsarts. 

9,2 met 18 reviews

BELASTBAARHEIDSONDERZOEK

Belastbaarheidsonderzoek

Wij bieden verschillende medische belastbaarheidsonderzoeken aan. 

In dit onderzoeken wordt de aard en ernst van de problematiek vastgesteld, de beperkingen worden in een Functionele Mogelijkheden Lijst (FML) vermeld en er wordt inzicht gegeven over mogelijke belemmerende factoren voor de re-integratie.

Een belastbaarheidsonderzoek kan aangevraagd worden bij:

  • psychisch verzuim
  • burn-out
  • COVID-19
  • cognitieve klachten
  • energetische beperking (urenbeperking)
INTERVENTIE ADVIES

Interventie advies

Een gedegen en spoedig interventie advies door een psychiater is van belang om langdurige uitval te voorkomen bij psychisch verzuim.
Dit interventie advies vormt de basis voor snelle en adequate behandeling en zorgt voor sneller herstel en re-integratie. PrioCura is daarin gespecialiseerd.
EXPERTISE ONDERZOEK

Verzekeringsgeneeskundige expertise

Met een verzekeringsgeneeskundige expertise ondersteunen wij werkgevers en werknemers in verschillende fasen van het arbeidsongeschiktheidsproces. Wij adviseren over de geleverde re-integratie-inspanningen van de werkgever, juridische zaken en gerechtelijke geschillen.

  1. Re-integratie-inspanningen;
  2. Bezwaarzaken en juridische bijstand;
  3. Onderzoek van (ex-)werknemers;
  4. Gerechtelijke deskundige;
PSYCHIATRISCHE EXPERTISE

Psychiatrische expertise

Als bedrijfsartsen staat u vooraan als het gaat om het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.
De psychiatrische expertise zal u helpen om vroegtijdig psychische problemen te identificeren, passende interventies voor te stellen en het herstel van uw werknemers te bevorderen.
NEUROPSYCHOLOGISCH ONDERZOEK

Neuropsychologisch onderzoek

Het belang van een grondige evaluatie van cognitieve functies en gedrag is groot. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke zorg voor uw cliënten.
Onze ervaren neuropsychologen voeren uitgebreide tests en evaluaties uit om een diepgaand inzicht te krijgen in de cognitieve vaardigheden en gedragsmatige reacties van uw cliënten. Of het nu gaat om het diagnosticeren van problemen, het opstellen van behandelplannen, of het bieden van gerichte interventies, wij bieden op maat gemaakte benaderingen die de unieke behoeften van elke cliënt ondersteunen. Door samen te werken met onze psychiaters en verzekeringsartsen kunnen we een verschil maken in het leven van uw cliënten en hun algehele welzijn bevorderen.
Door gebruik te maken van neuropsychologisch onderzoek kan de werknemer weer optimaal functioneren op het werk en in het dagelijks leven.

Ben je er nog steeds niet zeker van?

Wij staan ​​voor u klaar!

Aanmelden bij PrioCura Bedrijfspsychiatrie